Fotbollsmål Rebounder

Fotbollsmål Rebounder 3

Brukar dina barn tvinga dig till att agera bollplank? Kolla in fotbollsmål Rebounder på lekute.se! Där har du ett alternativ som kan ersätta dig.

Nog för att det är roligt att umgås med barnen, och när det handlar om fotboll brukar det bli riktigt kul. Men efter ett antal timmar med samma aktivitet och flertalet bollar på en allt mer ömmande näsa, kan det vara skönt att ta en liten paus ibland. Självklart ska Reboundern inte ersätta dig på riktigt. Men du får i alla fall en chans att plåstra om dina sår och kanske sätta på maten, eller möjligtvis ta en kopp kaffe.

Fotbollsmål Rebounder är som en ram med ett uppspänt nät som man kan skjuta bollen mot. Eftersom nätet är elastiskt studsar bollen tillbaka med ordentlig kraft. Ditt barn kan alltså träna skott på mål, gång på gång, utan att behöva springa iväg och hämta bollen efter varje skott. Dessutom kan man träna nickningar och nedtagningar. Målet fungerar dessutom lika bra för att träna volleyboll och handboll.

Den här prylen är helt enkelt guld värd om man gillar att kicka boll, eller har ett barn som gör det. Det är både ett varierat och roligt sätt att träna. Fotbollsmål Rebounder är som ett mål, en lagkamrat och en bollkalle i ett!

Träna nu dina barn så vi kan äta upp Danmark i många år framöver !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *