Ribbor och paneler för att skapa drömhus

Oavsett om det är en renovering av en gammal byggnad, eller om det rör sig om ett nybygge – EB Hedlund levererar ribbor och paneler till ditt byggprojekt. Här är en leverantör med lång erfarenhet, som är specialiserad på små serier och unika skräddarsydda produkter.

Ribbor och paneler av olika slag

När det är dags för ett bygge vill du som totalentreprenör så klart ha en bra underleverantör av ribbor och paneler. Full fokus ska ligga på projektet, och det finns inte tid att vara involverad i alla små detaljer. Att få ribbor och paneler levererade på en och samma pall är en bekvämlighet, men även en självklarhet när du beställer från rätt leverantör. EB Hedlund försöker alltid att förenkla för beställaren, så att allt kommer i ett och samma paket.

Därför ska du beställa av EB Hedlund

EB Hedlund är ett familjeföretag som har funnits länge. Här finns en gedigen erfarenhet och en kunskap om branschen, som gör att denna leverantör är väl lämpad. Den största anledningen till att anlita EB Hedlund är för deras flexibilitet. Detta är ingen stor grossist, utan tvärtom jobbar företaget gärna i små serier och med unika skräddarsydda beställningar. En annan fördel med företaget är de förhållandevis korta omloppstiderna. Behöver du något med kort varsel – hör av dig.

Så kommer du i kontakt

Kontakta EB Hedlund via deras hemsida. Du hittar den här. Om du har funderingar eller specialbeställningar, tveka inte att kontakta detta duktiga företag. Passa även på att kolla in sortimentet på hemsidan, och läs mer om vad de kan hjälpa dig med.

Ribbor och paneler för att skapa drömhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *