Skobutik Dalarna som har sommarskor 2018

Äntligen tog det slut på vintern. Nu är det äntligen dags att plocka fram sommarskorna. Om du behöver nya har vi en skobutik Dalarna som är redo. Sko ’n Sko i Borlänge erbjuder bekväma, snygga och miljövänliga skor för dig som är rädd om både värld och fötter.

Skobutik Dalarna som tänker på miljön

De fabrikat Sko ’n Sko erbjuder är noggrant utvalda med ekologiskt tänkande. Här behöver tillverkarna göra minimalt avtryck på miljön för få vara med. Utöver detta vill personalen, som även driver en hälsobutik, bidra till komfort och ergonomi. Alla skor från denna skobutik Dalarna är utprovade av personalen själv.

Skor för henne och honom

Sortimentet är brett, och det finns något för både henne och honom. Vi rekommenderar att ni kollar runt lite på deras hemsida, som du hittar här. Vill du sandaler till sommaren, sneakers eller kanske ett par snygga boots? Ta din tid och bläddra igenom utbudet. Om du vill prova skorna är du välkommen in i butiken på Borganäsvägen.

Hur är dina drömskor?

Om du fick välja dina drömskor, hur skulle de vara beskaffade? Fundera på det en stund och gå sedan in på Sko ’n Sko för att se om det du söker finns där. Om inte: fråga gärna personalen och se om de kan hjälpa dig. Chansen är ju rätt stor att någon som har såväl hälsa som ekologi och estetik i åtanke kan hitta ett par riktigt bra skor åt dig. Ta och kontakta Sko ’n Sko redan i dag!

Skobutik Dalarna som har sommarskor 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *